Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Design Service Noord, uw toonaangevende partner in de creatie van hoogwaardige werkbladen volledig op maat. 

Wij onderscheiden ons door vakmanschap en innovatie, waarbij we met trots gebruikmaken van een divers scala aan materialen, waaronder Hi-Macs, massief hout, Corian en echt fineer. Onze toegewijde vakmensen combineren traditioneel ambacht met moderne technologie om unieke en duurzame werkbladen te vervaardigen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. 

Of u nu op zoek bent naar een strakke en eigentijdse uitstraling met Hi-Macs of de warmte van massief hout en echt fineer prefereert, Design Service Noord staat klaar om aan al uw wensen te voldoen. Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en maatwerk bij Design Service Noord.

Zoals een ieder, ben ik natuurlijk erg trots op mijn bedrijf. Daarom wil ik U ook van harte uitnodigen om het bedrijf eens te komen bezoeken.

Zo krijgt u een duidelijk beeld van de manier waarop de producten gemaakt worden, kunnen wij u allerlei soorten materiaal laten zien en is er eventueel de mogelijkheid om een eventuele order door te spreken met uw speciale wensen.

Mocht u langs willen komen, dan zou ik u willen vragen om wel even een afspraak te maken. Dit aangezien ik ook wel op locatie aan het monteren ben en het zou dan zonde zijn als u voor de dichte deur zou komen te staan.

Hopelijk tot zien bij Design Service Noord !!!
Dirk Boonstra

Share our website